Support

Heb je vragen ?

De meest gestelde vragen van studenten zijn hieronder opgelijst, aangevuld met onze eigen opmerkingen.

Als je nog extra hulp nodig hebt over bepaalde topics, dan kan je inloggen in je account en op de "help" button klikken. Als je klant bent bij Webtalent, krijg je ook toegang tot een besloten facebook groep waar je erg gerichte vragen kan stellen.

Als je ergens problemen mee hebt of als je een fout hebt gezien, dan kan je een email sturen naar help@mailbox-belgium.com.

FAQ

Kan je de cursussen gratis proberen ?

Ja je kan elke cursus gratis uitproberen. Dat wil zeggen dat je, mits registratie, minstens toegang hebt tot 3 hoofdstukken in elke van de cursussen. Volledig gratis en "no strings attached".

Is mijn toegang tot de gekochte cursus beperkt in de tijd ?

Je hebt ONBEPERKT en ALTIJD toegang tot de cursus die je gekocht hebt. Daarop zijn geen beperkingen.

Je hebt ook recht op alle updates van je gekochte cursussen.

Bevatten alle cursussen video's ?

Ja want we zijn ervan overtuigd dat video's nog altijd één van de beste methodes zijn om bepaalde technieken te tonen. Alle video's zijn in het Nederlands ingesproken.

Zijn de cursussen in het Nederlands ?

Ja absoluut. De video's die we zelf opgenomen hebben en alle teksten zijn 100% in het Nederlands (met af en toe een Vlaamse tongval weliswaar :-)

Kan ik mijn geld terugvragen ?

Ja dat kan. We stellen hierover geen vragen en alle cursussen zijn terugbetaalbaar binnen de eerste 48u van inschrijving. Hte kan inderdaad voorvallen dat je toch op iets anders gerekend had en dan is het wel makkelijk om een refund te krijgen. Ook hier kan je best een email sturen naar help@mailbox-belgium.com.

Is mijn bestelling veilig?

Ja. We maken gebruik van de industrie standaard encryptie om uw persoonlijke informatie te beschermen.
Uw betalingsgegevens worden nooit op onze servers opgeslagen. Als u betaalt met een creditcard, wordt uw transactie verwerkt door Stripe - die een veilige verwerking van betalingen garandeert. Als u betaalt via PayPal, wordt uw bestelling verwerkt via de beveiligde servers van PayPal.